Eenvoudig zelf in te richten: binnen enkele dagen plukt u de vruchten van i-Reserve

i-Reserve is eenvoudig door u zelf in te richten. Binnen enkele dagen kunt u aan de slag. Heeft u behoefte aan hulp bij de inrichting? Dan kan dat natuurlijk ook: het team achter i-Reserve staat voor u klaar.

Met drie muisklikken

Is het systeem eenmaal ingericht, dan maakt u letterlijk met drie muisklikken een nieuwe cursus aan. Deelnemers schrijven zich gemakkelijk online in. Via een dag-, week- of maandrooster ziet u in één oogopslag welke cursussen zijn gepland. U genereert deelnemerslijsten met één druk op de knop.

Verregaande automatisering

i-Reserve biedt verregaande automatiseringsmogelijkheden. De inschrijvingsbevestiging, een herinnering en het bericht dat er een plek vrij is voor de mensen op de wachtlijst; het kan allemaal automatisch. Zo bespaart u veel tijd en moeite. De communicatie verloopt via e-mail en - als u dat wilt - via sms. Zijn er wijzigingen in het programma of de locatie, dan voert u deze in een mum van tijd door. Deelnemers krijgen hier automatisch bericht van.

Modulair opgebouwd

i-Reserve is op licentiebasis (SaaS) in te zetten. U betaalt een vast bedrag per maand. Heeft u alleen behoefte aan eenvoudige planning- en reserveringmogelijkheden of juist aan alle opties van het systeem? U bepaalt zelf hoe u gebruikmaakt van i-Reserve. De opleidingssoftware is modulair opgebouwd en extra modules zijn eenvoudig bij te schakelen. U kunt hierbij denken aan modules voor versturen van sms-berichten of online betaalmogelijkheden (iDEAL). Gebruikt u deze functies niet, dan betaalt u er ook niet voor. Wel zo eerlijk.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten van i-Reserve voor uw organisatie?
Neem dan contact met ons op.